Links www.links.hr
Iskanje
Filters
Close

Igra za PS5, WW1 Verdun: Western Front

Šifra: 015735

€28,79
€29,99
 
 

Zaloga: Na zalogi Zaloga po poslovalnicah
na zalogi na zahtevo ni zaloge
WEBSHOP      
BTC ljubljana      

Način plačila: Gotovina, Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Amex

V tej večigralski strelski igri se pridružite prvi svetovni vojni v bitki pri Verdunu, ki sodi med najbolj krvave spopade v svetovni zgodovini. Gre za prvo večigralsko prvoosebno streljanko, umeščeno v prvo svetovno vojno. Spretno zabadanje z bajonetom je enako pomembno kot natančno merjenje s puško … Igra nudi pet samosvojih načinov udejstvovanja in realistično simulira obnašanje orožij. Prav tako vsebuje natančne posnetke uniform, prizorišč in masakrov, ki so se odvijali. Dinamični način Frontlines podpira kar 64 sodelujočih, ki se skušajo čez čistino prebiti od svojega do sovražnega jarka.


Izkusite prvo svetovno vojno! Natančno simulirana orožja z realistično fiziko krogel, obnašanje orožij, ki temelji na veščini igralca, nošnja plinske maske v oblaku strupenega dima, brizgajoča kri in topovski udari.

Taktična ekipna akcija: petnajst vrst soldatov iz petih sprtih držav. Vsak nosi samosvoja orožja in opremo.

Avtentična okolica: zgodovinska bojišča iz prve svetovne vojne, glasba in izvedba.

Zanimivi načini udejstvovanja: moštveni Frontlines, taktični Attrition, spretnostni Rifle Deathmatch in nepopustljivi Squad Defense.
Opomba

iLinks d.o.o. ne odgovarja za morebitne napake nastale v opisu izdelka, napake nastale med tiskom, ter spremembi cene. Slike artiklov so informativnega namena in ne rabijo popolnoma ustrezati dejanskemu stanju. Za vse morebitne nejasnosti nas prosim kontaktirajte. info@links.eu

Write review
  • Slabo
  • Odlično
Najbolj prodajano
014594

Igra za PS5, F1 2021

€67,19 €69,99
Nazadnje ogledani izdelki
015735

Igra za PS5, WW1 Verdun: Western Front

€28,79 €29,99
Proizvajalci

Izberite proizvajalca